Βραβεύσεις «Ιδρύματος Μπότση», 2014 – Δεν είναι πλάκα!

«Το Ίδρυμα Μπότση βραβεύει κάθε χρόνο τους δημοσιογράφους, τα έντυπα, τα μέσα ενημέρωσης που σέβονται το δικαίωμα των πολιτών για αντικειμενική ενημέρωση και τιμά τους βετεράνους εκείνους που τίμησαν το δημοσιογραφικό λειτούργημα» τόνισε ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Πάνος Καραγιάννης.

Τα  βραβεία του Ιδρύματος απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια:

(…)

Στη Μίνα Καραμήτρου, για την αντικειμενική, αποκαλυπτική, με πληρότητα παρουσίαση των θεμάτων του αστυνομικού ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, από το 1994 έως σήμερα.

(…)

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια στην Αγγελική Νικολούλη για την τριαντάχρονη μάχιμη δημοσιογραφία και τη μεγάλη κοινωνική της συνεισφορά, εδώ και 19 χρόνια, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» για την οποία έχει τιμηθεί έως σήμερα με 23 βραβεία, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Υπήρξε η πρώτη γυναίκα στο αστυνομικό ρεπορτάζ στην Ελλάδα…»

Υ.Γ.

Ο Πάνος Καραγιάννης είναι άνθρωπος του Μπότση της παλιάς ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ, που μετά ως ιδιοκτήτης της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στις 7-8-2006, με την 926/2006 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τμήμα Πτωχεύσεων), πτώχευσε …και ακόμα χρωστάει δεδουλευμένα και  αποζημιώσεις των εργαζομένων στην …επιτυχημένη δεξιά εφημερίδα ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι αυτή που μαζί με τη διεύθυνση του ΕΘΝΟΥΣ (του Μπόμπολα)  …επινόησαν και συκοφάντησαν συνειδητά, το 1989, και κατ’ εντολήν κύκλων της Ασφάλειας ως ¨εγκέφαλο» και «δολοφόνο» της «Ε.Ο. 17Ν» ,  τον αγωνιστή της Αριστεράς, βασανισμένο από τα σκυλιά της αμερικανοκίνητης Χούντας των Συνταγματαρχών, συνάδελφό μας, δημοσιογράφο  Περικλή Κοροβέση.

ΕΘΝΟΣ και Νικολούλη  καταδικάστηκαν από δικαστήριο για τη σκευωρία κατά του Περικλή Κοροβέση.