ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ: Ανησυχία για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ

Κρίσιμες ώρες για τον ΕΔΟΕΑΠ, ύστερα από τη σημαντική καθυστέρηση που παρατηρείται σε ότι αφορά την υλοποίηση και εφαρμογή του νόμου για τη σωτηρία και τη διεύρυνση του Ταμείου μας.

Πέντε μήνες μετά την ψήφιση του νόμου και την αποδοχή των ρυθμίσεών του από τη συντριπτική πλειονότητα των μελών του ΕΔΟΕΑΠ, η διοίκηση του Ταμείου κωλυσιεργεί στην εφαρμογή των διατάξεων του για τη διεύρυνσή του με νέους ασφαλισμένους και για την είσπραξη των εσόδων, με αποτέλεσμα να παραμένει ο ΕΔΟΕΑΠ στην ίδια κατάσταση με αυτή προ της νομοθετικής ρύθμισης.

Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος καλεί τους συναδέλφους δημοσιογράφους σε εγρήγορση, και τη διοίκηση και τα μέλη του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ να εγκαταλείψουν τις παρελκυστικές μεθοδεύσεις που θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του Ταμείου μας.

Υπενθυμίζουμε στα μέλη της διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ ότι οι Ενώσεις – μέλη του αγωνίστηκαν επί δύο χρόνια για την ψήφιση του νόμου και ότι οι συνάδελφοι τάχθηκαν με συντριπτική πλειοψηφία υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας και της διεύρυνσης του Ταμείου μας, και γι’ αυτό τους καλούμε να σεβαστούν τη εκφρασμένη βούλησή τους.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: