Στα χέρια μας η σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ

Η σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ είναι πλέον στα χέρια μας. Όλων των ασφαλισμένων του Οργανισμού μας. Μισθωτοί, άνεργοι και συνταξιούχοι καλούμαστε να πούμε το ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ για τη διασφάλιση της υγείας μας, του εφάπαξ και της επικουρικής σύνταξής μας. Είναι η πιο μεγάλη στιγμή του κλάδου μας.

Χρειάστηκαν πολύμηνοι αγώνες για να φτάσουμε σήμερα στην κοινά αποδεκτή λύση για τη σωτηρία του ΕΔΟΕΑΠ. Οι διοικήσεις των Ενώσεων και Ομοσπονδιών δώσαμε ενωμένοι και με αποφασιστικότητα αυτόν τον αγώνα, αδιαφορώντας για τις συκοφαντίες και λασπολογίες των επαγγελματιών υπονομευτών του χώρου μας. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν μας επιτρέπεται να αδιαφορήσουμε για τις δημόσιες ή υπόγειες προσπάθειές τους, να παρεμποδίσουν την επιτυχία των καταστατικών αλλαγών του ΕΔΟΕΑΠ, στις κάλπες της Δευτέρας, Τρίτης και Τετάρτης. Η απομόνωσή τους πρέπει να είναι ηχηρή και αποστομωτική. Παίζουν το «χαρτί» της αποχής, γνωρίζοντας ότι έστω και η αποχή ενός ασφαλισμένου μπορεί να καταστεί μοιραία για την απαρτία της γενικής συνέλευσης.

Η απαρτία εξασφαλίζεται με τη συμμετοχή τουλάχιστον 5.300 μελών του ΕΔΟΕΑΠ. Όσο περισσότεροι ψηφίσουμε, τόσο σιγουρεύουμε την υγεία, το εφάπαξ και την επικουρική σύνταξη.

Η υπερψήφιση των καταστατικών αλλαγών του ΕΔΟΕΑΠ θα τον καταστήσει ένα μεγάλο, ισχυρό, αυτοδιοικούμενο και οικονομικά εύρωστο επικουρικό οργανισμό. Θα παραμείνει φορέας υποχρεωτικής και όχι προαιρετικής κοινωνικής ασφάλισης, θα βελτιώσει την παροχή των υπηρεσιών υγείας σε όλους τους ασφαλισμένους, θα συνεχίσει να στηρίζει του άνεργους και θα χορηγεί ακέραιη την επικουρική σύνταξη και το εφάπαξ.

Η γιγάντωση του ΕΔΟΕΑΠ θα ανοίξει και το δρόμο για τη συνάντηση όλων των εργαζομένων της ενημέρωσης σ’ ‘ένα ισχυρό συνδικάτο Τύπου.

Μόνο ρίχνοντας στις κάλπες το ΝΑΙ εξασφαλίζουμε την υγεία μας, τα παιδιά μας, του άνεργους κα τους συνταξιούχους.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ και ΤΕΤΑΡΤΗ

 

Γιώργος Σαββίδης

Γενικός Γραμματέας ΠΟΕΣΥ

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: