Δήλωση του Σταύρου Καπακου για το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ

Ως εκπρόσωπος της Συσπείρωσης-Δούρειος Τύπος στο Δ.Σ της ΕΣΗΕΑ υποστήριξα, κατα τη σημερινή(23/6) συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου, οτι πρέπει να αναβληθεί για μια-δυο ημέρες επειδή δύο απο τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου δεν μπορούσαν να παραστούν καθώς επικαλέστηκαν λόγους υγείας των ιδίων ή συγγενικών τους προσώπων, ενώ τρίτο μέλος δήλωσε κώλυμα παρουσίας έχοντας όμως εκφρασμένη γνώμη αποχής απο την ψηφοφορία. Το ΔΣ αποφάσισε τελικά να περιμένει περί τις δύο ώρες μήπως και μπορέσει ο ένας εκ των δύο να προσέλθει, πράγμα που δεν έγινε.

Κατα την ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου η Αντωνιαδου Μαρία, η οποία ήταν πρόταση των Ενωμένων Δημοσιογράφων, πήρε πέντε ψήφους  και δεν εξελέγη, οπότε δεν συνεχίστηκε η διαδικασία και για την εκλογή των άλλων μελών του προεδρείου. Με σύμφωνη γνώμη όλων των παρόντων μελών του Δ.Σ η διαδικασία για την εκλογή του προεδρείου της ΕΣΗΕΑ θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα, Δευτέρα ή Τρίτη.
Μετά την πρώτη καταγραφή των δυνάμεων η Συσπείρωση-Δούρειος Τύπος θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συγκροτηθεί αναλογικό- αντιπροσωπευτικό προεδρείο με την συμμετοχή όλων των παρατάξεων και ταυτοχρόνως να αναληφθούν δεσμεύσεις σε βασικούς άξονες, που αποτελούν μείζονα προβλήματα της ενημέρωσης. (ΕΔΟΕΑΠ, δεδουλευμένα, συμβάσεις, αδειοδοτήσεις τηλεοπτικών σταθμών,  αυτονομία και  αξιοπιστία της  ενημέρωσης.κα)

Σταύρος Καπάκος (23 Ιουνίου 2017)

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: