Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΡΤ…..

Δεν μπορώ τέτοια μέρα να μην ανακαλέσω εκείνες τις ατελείωτες ώρες εκείνη την ένταση την αγωνία και την συγκίνηση που μ έκαναν να γράψω τότε τις γραμμές αυτές, συμμετέχοντας στην διαρκή συνέλευση του Μικτού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ ως πρόεδρος του Δευτεροβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου.

Παραθέτω όλο το κείμενο γιατί μόνο έτσι μπορεί να αποδοθεί το κλίμα εκείνων των ιστορικών ημερών πιστεύοντας ότι δεν θα ξεχάσουμε……

< Σ ευχαριστώ ΕΡΤ για τις εκπληκτικές μέρες και νύχτες που έζησα στους δαιδαλώδεις διαδρόμους σου, στα γραφεία που έσφυζαν απο δραστηριότητα, στο αίθριο ‘,όπου πρωτοβάθμια σωματεία αναζητούσαν τρόπους στήριξης, στο αμφιθέατρο για την συνέλευση των συναδέλφων , στο προαύλιο που το πολύβουο πλήθος μεγάλωνε…

Σ ευχαριστώ για τις μαγικές μουσικές στιγμές που πλημμύριζαν κάθε βράδυ τ αυτιά μας και τις ψυχές μας,όταν η κούραση παρέλυε το σώμα και το μυαλό μετά από ατελείωτες συνεδριάσεις του Μικτού.

Σ ευχαριστώ για την αλληλεγγύη και την αδελφοσύνη που ανέπνεα, για το χαμόγελο όσων εκτελούσαν τα καθήκοντα που είχαν αναλάβει παρά το άγχος και τον εκνευρισμό.

Σ ευχαριστώ γιατί συνάντησα συναδέλφους παλιούς μετά από
καιρό, αλλά και νέους που δεν τους γνώριζα, γιατί γεύθηκα τον παλμό και τον ρυθμό μιας ζωντανής δυναμικής προσπάθειας που άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας,Και συνεχίζεται αμείωτη, πολυσχιδής και δημιουργική .

Σ ευχαριστώ για τα δάκρυα την ώρα του < Αξιον Εστί> και για το μοίρασμα της <Αδέσμευτης Γνώμης> τα μεσάνυχτα στις χιλιάδες κόσμου..

Σ ευχαριστώ γιατί υπήρξες όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή μας, παρά τις πληγές σου και στα μαύρα στίγματα και εξακολουθείς να υπάρχεις δείχνοντας πόσο δεμένη είσαι με όλους μας

Σ ευχαριστώ γιατί εξ….. αιτίας σου .σηκωθήκαμε από τον καναπέ, για να επιδιώξουμε το αυτονόητο¨, την περιφρούρηση της Δημοκρατίας..>
….

Μ Ι ΜΗ Τ Ο Υ Φ Ε Ξ Η.


Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: