Εκλογές για τον ΕΔΟΕΑΠ στις 28-29-30 Μαρτίου

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διαδικασία των αρχαιρεσιών της 28ης, 29ης και 30ης Μαρτίου 2017 για τον ΕΔΟΕΑΠ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

1. Οι εκλογές για την ανάδειξη από την ΕΣΗΕΑ πέντε (5) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και δύο (2) μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής του ΕΔΟΕΑΠ, θα γίνουν στις 28, 29 και 30 Μαρτίου 2017, από τις 8 π.μ. έως τη δύση του ηλίου.

2. Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται γραπτά προς τη Γραμματεία της Ενώσεως: Την Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ. Την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. Ενστάσεις κατά των υποψηφιοτήτων μπορούν να υποβληθούν στη Γραμματεία της Ενώσεως την Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017 από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ.

3. Δικαίωμα εκλέγεσθαι έχουν μέτοχοι-μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, με τουλάχιστον πέντε (5) χρόνια συμπληρωμένα ως μέλη της ΕΣΗΕΑ, κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητας.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

Κάθε υποψήφιος μαζί με την αίτηση υποβάλλει και υπεύθυνη δήλωση, ότι ασκεί το επάγγελμα του συντάκτη ή ότι είναι συνταξιούχος και ότι δεν έχει στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα. Υπενθυμίζεται ότι για την εκλογή στο Δ.Σ. ή στην Εξελεγκτική Επιτροπή του ΕΔΟΕΑΠ, υποβάλλονται ξεχωριστές υποψηφιότητες. Όλοι οι υποψήφιοι κατά όργανο θα περιληφθούν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα αναγραφούν με αλφαβητική σειρά. Έντυπα υπεύθυνων δηλώσεων και αιτήσεων υποψηφιότητας, για όλα τα όργανα, υπάρχουν στη Γραμματεία της ΕΣΗΕΑ. Δεν έχουν το δικαίωμα του εκλέγεσθαι τα μέλη της Ένωσης που είναι Υπουργοί, Βουλευτές, Γενικοί Γραμματείς Υπουργείου, Πρέσβεις ε.τ., Δήμαρχοι, Πρόεδροι Κοινότητας ή διορισμένοι σε οποιαδήποτε μετακλητή θέση.

 

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: