Σημεία για επίλυση του ασφαλιστικού / ΕΔΟΕΑΠ

– Είναι καθοριστική η σημασία της διασφάλισης του ΕΔΟΕΑΠ με συντονισμένη, ταυτόχρονη συμβολή όλων των πλευρών και με άμεσο, ουσιαστικό , ειλικρινή διάλογο φορέων , κυβέρνησης , κομμάτων .

– Εργαζόμαστε, αγωνιζόμαστε ώστε ο ΕΔΟΕΑΠ όχι μόνο να συνεχίσει άλλα να αναβαθμιστεί και να συμπεριλάβει τα μέλη όλων των ενώσεων που συμμετέχουν στο “αγγελιόσημο” . ( ΕΣΗΕΑ , ΕΠΗΕΑ, ΕΣΗΕΜΘ, ΕΠΗΕΘ,ΕΣΠΗΤ , ΕΣΗΕΠΗΝ , ΕΣΗΕΘΣΕΕ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΤΗΠΤΘ , ΕΤΙΤΑ , ΕΤΙΤΒΕ, ΕΤΕΡ ,ΕΤΕΡΜ-Θ )Απαραίτητη προϋπόθεση μελέτη που θα εγγυάται την βιωσιμότητα του διευρυμένου φορέα . Απαραίτητη είναι και η διασύνδεση μεταξύ ΕΤΑΠ ( και εντός ΕΦΚΑ) και ΕΔΟΕΑΠ .

– Ο ΕΔΟΕΑΠ είναι και θα είναι ΝΠΙΔ , αυτοδιοικούμενο υπό την εποπτεία του υπουργείου Εργασίας – Κοινωνικών Ασφαλίσεων και διατηρεί όλους τους “πυλώνες” όπως έως τώρα ( περίθαλψη , επικουρηση , πρόνοια ).

– Η λειτουργία , η επιβίωση του ΕΔΟΕΑΠ μακροπρόθεσμα προϋποθέτει ένα νέο διευρυμένο αγγελιόσημο σε όλες τις διαφημίσεις , σε όλα τα ΜΜΕ με επέκταση και στο διαδίκτυο .Χρειάζεται ειδικός κωδικός στο ΕΤΑΠ για το αγγελιόσημο και σε πρώτη φάση ο ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να στηριχτεί σε μια “προίκα” από τα αποθεματικά του ΕΤΑΠ

– Η συμφωνία για των διευρυμένο ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να κατοχυρωθεί θεσμικά από όλους , να διασφαλιστεί και από την κυβέρνηση , να συμπεριληφθεί σε μορφή συλλογικής σύμβασης .

Το συντονιστικό της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ – ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ

Αθήνα 8 Ιούνη 2016

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: