Απόψε στις 8 θα κλάψουνε «παράθυρα»

Γιατί το έκανες αυτό, Αλέξη μου;

της ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑΣ

Πού ακούστηκε στη χώρα του Καστελλόριζου και των Ζαππείων, ο πρωθυπουργός να τηρεί τις δεσμεύσεις του; Τα ύστερα του κόσμου! Καλέστε ασθενοφόρα γρήγορα, γιατί θα έχουμε απόψε πάμπολλες πτώσεις από τα σύννεφα.

Βγήκε σήμερα στη Βουλή, στην ώρα του πρωθυπουργού, ο Αλ. Τσίπρας και προανήγγειλε διαφανή και αδιάβλητο διαγωνισμό για τις συχνότητες και επανέλαβε ότι τα τέλη για τις συχνότητες που ορίζει ο νόμος, και δεν έχουν εισπραχθεί, θα εισπραχθούν.

Δεν φτάνει που πήγε στη Βουλή κοτζάμ πρωθυπουργός, πράγμα που είχαμε ξεσυνηθίσει από τον στυλοβάτη της δημοκρατίας Σαμαρά, έριξε και κεραμίδα στα αγαπημένα μας κανάλια.

Με αγωνία περιμένουμε το βράδυ τα δελτία ειδήσεων, να δούμε δακρυσμένες οθόνες, βαλαντωμένα παράθυρα και σοβαρά ρεπορτάζ για τους πανικόβλητους παράγοντες της αγοράς.

Ελπίζω να υπάρξουν και κάποια καλέσματα για συγκεντρώσεις συμπαράστασης έξω από τα στούντιο, με ρεσό και χαρτομάντιλα φυσικά.

Κάλλιο το ‘χω να μου κόψουν το μισθό και της γιαγιάς τη σύνταξη, μη σου πω κι ένα νεφρό να με βάλουν πουλήσω, παρά να δω να παίρνουν τον τίμιο ιδρώτα των καναλαρχών, των ανθρώπων του (δημόσιου) μόχθου…

Με δάκρυα στα μάτια, αναφωνώ: Κουράγιο Όλγα, κουράγιο Μπάμπη, κουράγιο Γιάννη, κουράγιο Άρη…

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: