Τρέμει… η κ. Τρέμη για τη μεσαία τάξη με τις «πισινούλες», τα «εξοχικούλια» και τις «μπακατέλες» (βίντεο)

Πόσοι μικρομεσαίοι έχουν lexus και «πισινούλες»;

 

Εκφράζοντας μια πάγια λαϊκή ανησυχία, η κ. Τρέμη και ο Αδ. Γεωργιάδης στην εκπομπή online αγωνιούσαν για το φόρο πολυτελείας στις πισινούλες, τα εξοχικούλια και τα αυτοκίνητα 2.500 κυβικών και άνω (!)

«Πόσοι μεσαίοι και μικρομεσαίοι μπορεί να έχουν χτίσει ένα εξοχικούλι και να έχουν και μια μικρή πισίνα;» είπε η Όλγα Τρέμη χτυπώντας την ευαίσθητη χορδή των ακροατών που πετάχτηκαν από τον καναπέ τους έντρομοι χθες το βράδυ στο άκουσμα του φόρου πολυτελείας, που έρχεται και έτρεξαν να σκεπάσουν τη lexus που είναι παρκαρισμένη έξω από το σπίτι…

Δεν δίστασε η γνωστή παρουσιάστρια να παρουσιάσει ως «μπακατέλες» τα αυτοκίνητα 2.000 κυβικών και άνω δίνοντας πάσα, αμέσως μετά στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. να τα υπερασπιστεί, ουρλιάζοντας, με το γνωστό απαράμιλλο τρόπο του.

Πίσω από την συζήτηση το μόνο που μπορεί να διακρίνει κανείς είναι η εναγώνια προσπάθεια υπεράσπισης της φοροδιαφυγής και απόκρυψης των μεγάλων εισοδημάτων.

Πόσοι μικρομεσαίοι έχουν lexus και «πισινούλες»;

Υ.Σ. Δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστος ο τρόπος που αφαιρείται ο λόγος από τους θεατές που παρευρίσκονται στο πάνελ, όταν οι ερωτήσεις τους φέρνουν σε δύσκολη θέση… τον κ. Γεωργιάδη(!) όπως όταν ρωτήθηκε από δημόσια υπάλληλο σε διετή διαθεσιμότητα, για τις απολύσεις.

Κατερίνα Μπρέγιαννη

πηγή: Αυγή

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: