Το Πρώτο Θέμα θεωρεί ηλίθιους τους αναγνώστες του

Επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε πως η καλή εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη παίζει πολιτικά παίγνια ώστε να δημιουργεί εντυπώσεις καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως, απλώς, κοροϊδεύει τους αναγνώστες της.

Δώστε βάση για να καταλάβετε. Διαβάζουμε στην πρώτη σελίδα το εξής: «Όταν ο Φλαμπουράρης συνάντησε τη Λάτση». Χωρίς τίποτε άλλο, παραπέμποντάς μας στις σελίδες 36-39 (τετρασέλιδο!) για το ρεπορτάζ. Ωπ, λέμε, εδώ υπάρχει θέμα. Ο Υπουργός Επικρατείας, ο μέντορας του Αλέξη Τσίπρα, συναντήθηκε με μία από τις πιο ισχυρές εφοπλιστικές οικογένειες. Από μόνο του μέγιστο ζήτημα. Ειδικά αν αυτή η συνάντηση έγινε στα… μουλωχτά – πρώτο το… Πρώτο Θέμα προχωρούσε στην αποκάλυψη.

Αγοράζουμε την εφημερίδα για το δημοσιογραφικό… «λαβράκι» αλλά, οποία έκπληξη (λέμε τώρα), όλο το επίμαχο τετρασέλιδο αναφέρεται σε ένα παντελώς άσχετο γεγονός, στο νέο… γάμο του Σταύρου Ξαρχάκου. Απλώς ο Αλέκος Φλαμπουράρης, όπως και η γιαγιά Εριέττα Λάτση (η γυναίκα του θρυλικού μπάρμπα Γιάννη), ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου! Δεν ξέρουμε καν αν μίλησαν.

Αυτή ήταν λοιπόν η διαβόητη συνάντηση Φλαμπουράρη-Λάτση. Μην μου πείτε πως δεν είναι σαν να φτύνει κατάμουτρα τους αναγνώστες του, το Πρώτο Θέμα; Αυτούς που δίνουν τέσσερα ευρώ για να πάρουν τα κουπόνια του, συγγνώμη, να διαβάσουν τα ρεπορτάζ του ήθελα να πω.

Κάποιοι θα το έλεγαν και δημοσιογραφία της φτήνιας, αλλά έχει κάνει άλλα κι άλλα η καλή εφημερίδα, ακόμα χειρότερα. Αυτό είναι πταισματάκι.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: