Σε αργία ο ανταποκριτής του ΑΠΕ στην Αυστραλία

ΑΠΕΣε προσωρινή αργία τέθηκε ο ανταποκριτής του ΑΠΕ στην Αυστραλία, καθώς μετέδωσε ως νέα συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, σε αυστραλιανή εφημερίδα που είχε δημοσιευθεί το 2012. Για το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία με το πρακτορείο θα αποφασίσει το ΔΣ του ΑΠΕ, στην πρώτη του συνεδρίαση.

Όπως ανακοίνωσε το ΑΠΕ, «η δήθεν συνέντευξη είχε δημοσιευθεί στην ίδια εφημερίδα προ διετίας». «Το ΑΠΕ – ΜΠΕ ζητεί συγγνώμη από τους συνδρομητές του. Το θέμα θα απασχολήσει την πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ του ΑΠΕ-ΜΠΕ», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.
Διευκρινιστική ανακοίνωση για την γκάφα με τη συνέντευξη Βαρουφάκη και η οποία αναπαρήχθη στη συνέχεια κι από άλλα μέσα ενημέρωσης, εξέδωσε και το υπουργείο Οικονομικών. Οπως..
αναφέρεται η συγκεκριμένη συνέντευξη είχε δημοσιευτεί στην εφημερίδα «The Australian» τον Οκτώβριο του 2012!.. Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών:
«Η συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη  Βαρουφάκη, στο οικονομικό ένθετο Business Spectator της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας The Australian, που αναπαράγεται στον ελληνικό τύπο, δόθηκε και δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2012! Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, που αναπαρήγαγε πρώτο τη συνέντευξη, ήδη προέβη στην αναγκαία διόρθωση».

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: