Εκκαθάριση αργόμισθων του ΑΠΕ

Ο νέος πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ, Μιχάλης Ψύλος

Με απολύσεις δημοσιογράφων ξεκίνησε ο νέος πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ, Μιχάλης Ψύλος. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κακό όταν οι δύο δημοσιογράφοι που απολύθηκαν -σύμφωνα με την διοίκηση- είχαν να εμφανιστούν στην εργασία τους για διάστημα μεγαλύτερο των δύο ετών!

Η διοίκηση του ΑΠΕ είχε καλέσει τους συγκεκριμένους αργόμισθους καθώς και κάποιους άλλους οι οποίοι πήγαιναν όποτε ήθελαν στην εργασία τους, να εμφανιστούν και να ξεκινήσουν να δουλεύουν κανονικά. Οι δύο απολυμένοι, παρά την πρόσκληση, δεν εμφανίστηκαν για να εργαστούν στο κτήριο της οδού Τσόχα.
O Μιχάλης Ψύλος, όπως είπε ο Β. Κουφόπουλος στην εκπομπη των Γεωργίου Χατζή στον Real fm, απευθύνθηκεί στην ΕΣΗΕΑ για να υποδείξει δύο ανέργους, προκειμένου να προσληφθούν στην θέση των αργόμισθων απολυθέντων. Ο Τ. Χατζής είπε στον «αέρα» τα ονόματα των δύο αργόμισθων απολυθέντων – γιατί όπως είπε τα πράγματα πρέπει να λέγονται με το όνομά τους.
(Οι zoornalistas επειδή δεν άκουσαν καθαρά τα ονόματα δεν θα τα δημοσιεύσουν για να μην υπάρξει κάποιο λάθος).
Το θέμα, λέει,  έφτασε μέχρι και το Μέγαρο Μαξίμου, που ερωτήθη σχετικά με την απόλυση των δύο δημοσιογράφων και όπως λέγεται, έδωσε το πράσινο φως στη διοίκηση…ΥΓ. Τι έκαναν οι προηγούμενες διοικήσεις του ΑΠΕ με την περίπτωση των αργόμισθων και «αδικαιολογήτως απόντων» δημοσιογράφων; Επρεπε δηλαδή να περάσουν δύο χρόνια για να δουν τι θα γίνει με τους συγκεκριμένους;
Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: