Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα από την Οικονομική Αστυνομία για ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ο Λ. Μπόμπολας

Συνελήφθη ο Λεωνίδας Μπόμπολας για φοροδιαφυγή

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα από την Οικονομική Αστυνομία ο Λεωνίδας Μπόμπολας του Γεωργίου, γεννηθείς το 1963, καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λεωνίδας Μπόμπολας, Διευθύνων Σύμβουλος του αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, γιος του Γιώργου (ΑΚΤΩΡ – MEGA κ.λπ) αδελφός του Φώτη (ΠΗΓΑΣΟΣ – ΕΘΝΟΣ κ.λπ) που είναι και αυτοί στη λίστα Λαγκάρντ, παρουσιάστηκε αυτοβούλως με τον δικηγόρο του στην Οικονομική Αστυνομία και από εκεί μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων.

Το όνομά του Λεωνίδα Μπόμπολα βρισκόταν επίσης στη Λίστα Λαγκάρντ και η υπόθεση αφορά 2 εκατομμύρια ευρώ που δεν διευθέτησε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα αδικήματα τα οποία αποδίδονται σε βάρος του γνωστού επιχειρηματίαείναι αυτά της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος).

Υπενθυμίζουμε ότι ο Λεωνίδας Μπόμπολας είναι και πρόεδρος της κατασκευαστικής «αυτοκρατορίας» ΕΛΛΑΚΤΩΡ.

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών οδηγήθηκε ο επιχειρηματίας Λεωνίδας Μπόμπολας, διευθύνων σύμβουλος της Ελλάκτωρ, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου για φορολογικές παραβάσεις ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, με βάση τα στοιχεία από τις καταθέσεις στην HSBC και τη διασταύρωση των στοιχείων που ακολούθησε από τις
αρμόδιες αρχές. 

Ο κ. Μπόμπολας κλήθηκε από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό, κάτι που δεν έκανε, με αποτέλεσμα να κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αδικήματα που περιγράφονται στη μηνυτήρια αναφορά είναι φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: