Νέες περικοπές στον ΑΝΤ1

Μεγάλη ανησυχία στον ΑΝΤ1 για το αν θα υπάρξουν απολύσεις στον όμιλο. Μετά το πρώτο κύμα εξόδου ανώτερων στελεχών, όπως η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Πέτρος Μπούτος, μαζί με πλήθος εργαζομένων, οι περισσότεροι αναρωτιούνται αν έρχεται η σειρά τους.
Είναι ίσως ενδεικτικό το ότι ο ίδιος ο Θοδωρής Κυριακού χρειάστηκε να δώσει διαβεβαιώσεις σε συγκεκριμένα στελέχη πως θα παραμείνουν. Οι εκτιμήσεις, πάντως, είναι πως οι απολύσεις θα κυμανθούν μεταξύ 30 και 40 εργαζομένων.
Τα τελευταία στοιχεία από τους ισολογισμούς του 2013 δείχνουν πως υπάρχει πρόβλημα ειδικά στα ίδια κεφάλαια των εταιρειών εντός Ελλάδας.
Η εταιρεία ANTENNATV έχει ζημίες προ φόρων ύψους 15 εκατ. ευρώ, κύκλο εργασιών 66 εκατ. ευρώ και τραπεζικές υποχρεώσεις περίπου 150 εκατ. ευρώ, με αποτέλεσμα να έχει ίδια κεφάλαια μόλις 10 εκατ. ευρώ. Η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι μάλλον επιβεβλημένη για την εταιρεία.
από τις Τυπολογίες

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: