Θα πληρώσουν (επιτέλους) τα κανάλια

Αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» πριν από λίγο η απόφαση του υπουργού Επικρατείας αρμόδιου για τα ΜΜΕ Νίκου Παππά με την οποία καλούνται τα κανάλια (εθνικής εμβέλειας και συνδρομητικά) να καταβάλουν όσα οφείλουν για τις συχνότητες που χρησιμοποιούν. Τις δημόσιες συχνότητες, υπενθυμίζουμε.

Είναι τα ποσά που οφείλουν για τη χρήση των συχνοτήτων και που προκύπτουν σύμφωνα με τη νομοθεσία από το 2% του ετήσιου τζίρου τους – δεν πλήρωναν τα τελευταία χρόνια. Έτσι, απλά. Είναι το «αντάλλαγμα Ελληνικού Δημοσίου για την χρήση ορισμένων διαύλων ραδιοσυχνοτήτων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας κατά τα έτη 2011, 2012, 2013 και 2014».

Το συνολικό οφειλόμενο ποσό προς το κράτος ξεπερνάει τα 40 εκατομμύρια ευρώ και είναι άμεσα απαιτητό. Είναι 24.150.633,93 € για τους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας (Mega, Σκάι, ΑΝΤ1, Alpha, Μακεδονία κτλ), 16.328.654,38 € για τη συνδρομητική Nova και 291.742,51 € για τον OTE TV.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: