Τα αιτήματα των συνταξιούχων και η πορεία στο υπουργείο εργασίας

«Να καταβληθεί σε όλους το δώρο Πάσχα, να επιστραφεί ο 13ος και 14ος μισθός, να μην πειραχτούν τα αποθεματικά των ταμείων τους, να δοθεί δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και κοινωνικές παροχές» διεκδικούν οι συνταξιούχοι που διαδηλώνουν σήμερα (01/04), στις συγκεντρώσεις που οργανώνουν στην Αθήνα και άλλες πόλεις.

Στην Αττική, η πανσυνταξιουχική συγκέντρωση ξεκίνησε στην πλατεία Κοτζιά. Η πορεία των συνταξιούχων που διοργάνωσαν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ, ΕΛΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΣΕ, OAEE, ΝΑΤ, ΟΤΑ και ΠΟΣΕ – ΟΑΕΕ, κατευθύνθηκε στο υπουργείο Εργασίας όπου και αντιπροσωπεία των συνταξιούχων συναντήθηκε με το Δημ. Στρατούλη καταθέτοντας υπόμνημα. Κατόπιν πήγαν στο υπουργείο Οικονομικών όπου κατέθεσαν επίσης υπόμνημα με τα αιτήματά τους.

«Δεν αρκεί η υπόσχεση της κυβέρνησης να μην κοπούν οι συντάξεις» λένε οι συνταξιούχοι.
Αντίστοιχες συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα, στο Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λιβαδειά, Αλιβέρι, Άμφισσα, Γιάννενα, Κατερίνη, Κέρκυρα, Κομοτηνή, Λαμία, Νάουσα, Βέροια, Τρίπολη, ενώ παγκρήτια συγκέντρωση έγινε στο Ρέθυμνο.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: