«Αδυνατίζει» ο ΑΝΤ1

ΚΥΡΙΑΚΟΥΜέθοδο ταχύτατου «αδυνατίσματος» εφαρμόζει ο Όμιλος ΑΝΤ1. Προχωράει τις επόμενες βδομάδες σε νέες περικοπές (απολύσεις και μειώσεις μισθών) θέλοντας να μειώσει κατά πολύ το κόστος του ύστερα από τις εισηγήσεις των ξένων συμβούλων του για τις επενδύσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Αν και διαψεύδεται η φημολογία περί πώλησης του Μακεδονία TV, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αναζητείται αγοραστής τόσο για το ιντερνετικό κανάλι Netwix όσο και για το Vice.gr, το οποίο είχε προσδιοριστεί ως πολύ σημαντική συνεργασία.

Στο θέμα του «διαζυγίου» με τον Πέτρο Μπούτο, ο άνθρωπος των τηλεοπτικών σειρών πήρε την πρωτοβουλία της αποχώρησης, αφήνοντας πίσω του το συμβόλαιο που είχε υπογράψει και έληγε στο τέλος του έτους. Η διοίκηση του Ομίλου ΑΝΤ1 εδώ και καιρό ήθελε να συγχωνεύσει την ANTSProduction με άλλη… εταιρεία παραγωγών και να δημιουργήσει ένα νέο σχήμα. Ο ΑΝΤ1, από τη μεριά του, δηλώνει πως η ANTS θα συνεχίσει να κάνει παραγωγές.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: