ΑΝΤ1: ο Κυριακού διώχνει 200 εργαζόμενους!

Υπ΄ ατμόν Λάτσιος και Μπούτος

Η αναστάτωση στον ΑΝΤ1 συνεχίζεται καθώς μετά τις πρώτες απολύσεις στελεχών του ομίλου (Κατερίνα Γκαγκάκη, Κώστας Τσολάκης κλπ) τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι την πόρτα της εξόδου θα δουν και οι Γιάννης Λάτσιος και Πέτρος Μπούτος. Η απόφαση, λέγεται ότι είναι ειλημμένη και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, αφού πρώτα συμφωνήσουν οι μεν με τους δε, το πλαίσιο της αποχώρησης-αποπομπής.
Σύμφωνα με τις διαρροές των τελευταίων ωρών, όπως γράφει ο Διον. Θανάσουλας στο provocateur, το προσωπικό του Ομίλου ΑΝΤ1 σε όλα του τα τμήματα, αναμένεται να μειωθεί κατά διακόσια άτομα μέχρι τον Μάιο. Οι ίδιες διαρροές κάνουν λόγο για «δραματική» μείωση του δελτίου ειδήσεων, τόσο στην ώρα διάρκειας, όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό. Κάτι, που αν ισχύει θα επιφέρει σαρωτικές αλλαγές στο ενημερωτικό τμήμα.
Την ίδια ώρα ο αντιπροέδρος του ομίλου, Θοδωρής Κυριακού διαρρέει (δικαιολογούμενος για το..  πογκρόμ) ότι απουσιάζει ένας «κώδικας επικοινωνίας» με τη νέα κυβέρνηση, ότι το μετεκλογικό τοπίο είναι «αβέβαιο και ρευστό», και ότι οι εκτιμήσεις για τα διαφημιστικά έσοδα του επόμενου διαστήματος είναι αρνητικές. Είναι γνωστό άλλωστε στους κύκλους των ΜΜΕ –όπως γράφει ο Δ. Θανάσουλας–  ότι ο Κυριακού φέρεται να μιλάει συχνά με εκδότες, ιδιοκτήτες site και διευθυντές εφημερίδων, ζητώντας τους να ασκήσουν σκληρή κριτική στην νέα κυβέρνηση!..
Ο μόνος σίγουρος για τη θέση του είναι, λέει, ο Τζόνι Καλημέρης που μαζί με τον Στρατή Λιαρέλη και τον Αμερικανό Peter Smith -είναι ο Νο 2 του Ομίλου μετά τον Θοδωρή Κυριακού– ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας το δεύτερο (μετά το φθινόπωρο) κύμα περικοπών σε προσωπικό και μισθούς.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: