Η ανεργία το κύριο θέμα στη συνάντηση της ΠΟΕΣΥ και των Ενώσεων Συντακτών με την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου

αντωνοπουλου, αμερικανων, ρανια, υπουργος

Ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ

Την πολυμέτωπη κρίση στον Τύπο, τα φλέγοντα ζητήματα της ανεργίας και της απασχόλησης, είχε σαν κύριο αντικείμενο η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 μεταξύ αντιπροσωπίας της ΠΟΕΣΥ και των Ενώσεων-μελών της με την αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας κα. Ράνια Αντωνοπούλου.

Συζητήθηκε ιδιαίτερα το μείζον ζήτημα της ανεργίας στον ημερήσιο, περιοδικό, ηλεκτρονικό και περιφερειακό Τύπο, με προτεραιότητα τόσο την άμεση υλοποίηση δραστικών προγραμμάτων για την αντιμετώπιση της ανεργίας όσο και την λήψη ουσιαστικών μέτρων για την στήριξη των πολυάριθμων ανέργων συναδέλφων, αλλά και την ανάπτυξη προγραμμάτων για την ενίσχυση της απασχόλησης.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα της υλοποίησης του χρηματοδοτικού προγράμματος για την ανεργία από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση, καθώς και η στήριξη του ήδη υποβληθέντος αιτήματος για την ανάγκη μιας ολοκληρωμένης κλαδικής μελέτης που θα απεικονίζει την συνολική καταγραφή του τοπίου και των συνθηκών των ελληνικών ΜΜΕ σήμερα.

Στην συνδικαλιστική αντιπροσωπεία μετείχαν από την ΠΟΕΣΥ η Ταμίας Ν. Σπηλιοπούλου, από την ΕΣΗΕΑ η πρόεδρος Μ. Αντωνιάδου, ο πρώην πρόεδρος και νυν μέλος του Δ.Σ. Δ. Τρίμης, οι πρόεδροι Τ. Φωκιανίδης από την ΕΣΗΕΜ-Θ, Κυρ. Κορτέσης από την ΕΣΗΕΠΗΝ και Θ. Μπερεδήμας από την ΕΣΠΗΤ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: