Η Γιάννα στενοχωρήθηκε από το Unfollow και ζητάει 800.000

Οταν ο Ψυχάρης την κρέμαγε στα μανταλάκια έστελνε μόνο επιστολές…

«Αγωγή της Ιωάννας (Γιάννας) Αγγελοπούλου, συζ. Θεόδωρου, κατοίκου Π. Ψυχικού Αττικής». Έτσι ξεκινούσε το «ραβασάκι» που εστάλη τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015 στα γραφεία του περιοδικού UNFOLLOW.
Η αγωγή απευθύνεται στους δημοσιογράφους Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, Αυγουστίνο Ζενάκο και Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου. Αφορά το ρεπορτάζ του Χαραλαμπόπουλου (στη φωτό με την Αγγελοπούλου), υπό τον τίτλο «Γιάννα Αγγελοπούλου oil», που συμπεριλαμβάνεται στο τεύχος Ιανουαρίου του μηνιαίου περιοδικού UNFOLLOW.
Με την πολυσέλιδη αγωγή της, η Γιάννα Αγγελοπούλου αξιώνει 800.000 ευρώ από τους τρεις συντάκτες, γιατί το δημοσίευμα της προκάλεσε «ψυχικό πόνο και στεναχώρια», την «δυσφήμισε βάναυσα σε δεκάδες χιλιάδες πρόσωπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό», αλλά και διατάραξε την..
«κοινωνική και ηθική» της ισορροπία…
Αξιώνει επίσης 80.000 ευρώ επιπλέον για κάθε φορά που το περιοδικό αναφέρεται στο όνομα της με τρόπο δυσφημιστικό (κατά την κρίση της) ή/και χρησιμοποιεί φωτογραφίες της.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν είχε αντιδράσει με τον ίδιο τρόπο σε δημοσιεύματα του Ψυχάρη και συγκεκριμένα της εφημερίδας Το Βήμα και είχε στείλει απλώς επιστολή. Ο Ψυχάρης είχε κρεμάσει στα μανταλάκια δύο φορές την Αγγελοπούλου. Η πρώτη φορά ήταν με τον πρωτοσέλιδο «Ξαφνικό έρωτα της πλουτοκρατίας με τον κ. Τσίπρα» που συνοδευόταν από το περίφημο σκίτσο και η δεύτερη με το έτερο πρωτοσέλιδο όπου ο Ψυχάρης αναρωτιόταν «Πόσο πλούσια είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου;» και αναφερόταν και πάλι στις επαφές της με τον ΣΥΡΙΖΑ, αμφισβητώντας ταυτόχρονα το εύρος της οικονομικής της επιφάνειας…

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: