Έρευνα αγοράς: Ποιόν καταστροφέα εγγράφων αγόρασε ο Σαμαράς;

389316212shredding
από το info-war
 

Εσπευσμένη αγορά συσκευής καταστροφής εγγράφων αξίας 639 ευρώ πραγματοποίησε το γραφείο του πρωθυπουργού στις αρχές Ιανουαρίου, όταν ήταν πλέον γνωστό από τις δημοσκοπήσεις ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει την παραμικρή ελπίδα επανεκλογής.

Το σχετικό ΦΕΚ επιβεβαιώνει τους χειρότερους φόβους ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση πανικού και θα επιχειρήσει να εξαφανίσει κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο.

Πραγματοποιώντας μια πρόχειρη έρευνα αγοράς διαπιστώσαμε ότι οι καταστροφείς εγγράφων που κυμαίνονται κοντά στα 600 ευρώ (εάν δεν έπαιξε και εκεί κάποια ρεμούλα) έχουν τη δυνατότητα να καταστρέφουν ταυτόχρονα έως 19-21 κόλλες Α4 των 80gsm (π.χ το μοντέλο EBA 1524 S). Αρκετά μοντέλα μάλιστα, όπως αυτά της Rexel, έχουν τη δυνατότητα να καταστρέφουν και CD/DVD αλλά και πιστωτικές κάρτες.

Στην ίδια κατηγορία συναντά κανείς και τον Dahle BaseCLASS με κύλινδρο κοπής από ειδικό ατσάλι ώστε να κόβει, εκτός από χαρτιά, συνδετήρες και σύρματα αλλά και τον SWORDFISH 2000XCD, ο οποίος επίσης καταστρέφει και DVD.

 

Μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε τον όγκο των εγγράφων που καταστρέφονται καθημερινά στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Με την ευκαιρία διαβάστε στο Unfollow που κυκλοφορεί «Ποιοι φοβούνται τη φυλακή» σε περίπτωση απομάκρυνσης της κυβέρνησης.

Καταστροφέας εγγράφων ΦΕΚ

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: