Η Ν.Δ. πανικόβλητη (ξανα)ανακάλυψε τους νταβατζήδες των ΜΜΕ

από zoornalistas.gr

Το antinews, το δεξίο σάιτ που εκφράζει τη σκληρή Σαμαρική Δεξιά,  με ανάρτησή του υπό τον ενδεικτικό τίτλο «Τα φίδια της νταβατζίδικης ενημέρωσης πρεπει να τα πατάς νωρίς στο κεφάλι» ασκεί έντονη κριτική κάνοντας αναφορές σε μεγαλονταβατζήδες της παραδοσιακής ενημέρωσης και νεόκοπους εκδότες που ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα.


Μάλιστα ο αρθρογράφος του antinews εμφανώς αγανακτισμένος πέραν του Mega (Μπόμπολας, Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης), του ΔΟΛ και του διευθυντή του Αντώνη Καρακούση, «περιποιείται» και τον Νίκο Χατζηνικολάου για το «πολυ καλό σέρβις» που έκανε στον Τσίπρα τα δύο τελευταια χρόνια, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στην κυριακάτικη Real News και την παρουσία του σήμερα στην εκπομπή Ενικός στο Star…

Διαβάστε τι γράφει το… οργισμένο antinews:
«(…)Και φτάνουμε δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές με τον Τσίπρα να προηγείται και κανείς να μην το αμφισβητεί. Οι μεγαλοκαναλάρχες, επιχειρηματίες κρυφοί και φανεροί, μεγαλοεργοδότες που παλεύουν για την επιστροφή στη δραχμή, αίφνης αγάπησαν τον Τσίπρα. Διαβάστε μόνο το πρωτοσέλιδο του σημερινού Βήματος για να καταλάβετε. Ω του θαύματος. Ο διευθυντής Αντώνης Καρακούσης, με εντολή προφανώς του Ψυχάρη γράφει το άρθρο «η ιστορική ευκαιρία της Αριστεράς». Αίφνης το Βήμα βάφτηκε κόκκινο και μαζί του ακολουθούν κι άλλοι. Ακούμε για παράδειγμα ότι το Mega των Μπόμπολα, Ψυχάρη, Βαρδινογιάννη, αναζητά «αριστερό» σχολιαστή και έκανε πρόταση στον Θανάση Καρτερό να πάει.  Οι μεγαλονταβατζήδες της παραδοσιακής ενημέρωσης και οι νεόκοποι εκδότες ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα. Δείτε ας πούμε που δίνει συνέντευξη σήμερα ο Τσίπρας και λέει τη μεγάλη σοφιστεία «δεν θα βάλω γραβάτα αν γίνω πρωθυπουργός». Φυσικά στην Real που του έκανε πολύ καλό σέρβις τα τελευταία δύο χρόνια. Και που δίνει την πρώτη συνέντευξή προεκλογικά; Στον Νίκο Χατζηνικολάου και το Star.
Όλοι καταλαβαινόμαστε που πάει το πράγμα. «Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει», λέει ο λαός. Και λέει και κάτι άλλο: «Το φίδι πρέπει να το πατάς από νωρίς στο κεφάλι». Αυτό είναι το λάθος του κ. Σαμαρά. Τα media που τον πολέμησαν ή τον ανέχθηκαν με το ζόρι μπας και επιβιώσουν αν και χρεοκοπημένα, τώρα κάνουν τη μεγάλη στροφή προς τον Αλέξη που έρχεται χωρίς γραβάτα. Γιατί; Μα γιατί κανείς δεν τα πάτησε στο κεφάλι.
Έχει όμως ο καιρός γυρίσματα για τους νταβατζήδες των μέσων ενημέρωσης που χρωστάνε της Μιχαλούς. Το πλήρωμα του χρόνου θα έρθει κι όχι από τον Τσίπρα που τα έχει βρει μαζί τους.»

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: