Η ΕΣΗΕΑ με επιστολή της ζητεί εξηγήσεις από τον υπουργό Δικαιοσύνης και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τη …συστηματική ασυλία των αφερέγγυων εργοδοτών των ΜΜΕ

Με σημερινή της επιστολή η ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Αθανασίου και στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Κικίλια για την τύχη των μηνύσεων των απλήρωτων εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία και στο Κέρδος σε βάρος των εργοδοτών τους -ΚΕΡΔΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. του Λιακουνάκου και ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ Α.Ε. του Οικονομόπουλου.

«Σας γνωστοποιούμε ότι κατατέθηκαν εκ μέρους συναδέλφων μας, έγκαιρα και εντός των χρονικών ορίων της αυτόφωρης διαδικασίας, μηνύσεις σε βάρος των εκτελεστικών μελων και κατά νόμον υπεύθυνων των διοικητικών συμβουλίων των ανωνύμων εταιρειών ΚΕΡΔΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. και ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ Α.Ε. ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ, η πρώτη στις υπηρεσίες της Εισαγγελίας Αθηνών και η δεύτερη στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος για μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων 2014.

Θα θέλαμε να μας γνωρίσετε αν αναζητήθηκαν οι υπεύθυνοι και για ποιόν λόγο  δεν κατέστη δυνατή η κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας.

Το προκύψαν μείζον θέμα το θέτουμε διότι ούτε εφέτος ούτε και τα προηγούμενα έτη υπήρξαν απτά αποτελέσματα, ως προς την κίνηση της διαδικασίας του αυτοφώρου, κατά αφερέγγυων εργοδοτών.»

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: