Προς ενημέρωσιν του αξιοσεβάστου Πειθαρχικού Συμβούλιου της ΕΣΗΕΑ, μήπως ..διαπιστώσει αν υπάρχει διαπλοκή στον Ελληνικό Τύπο

Η  BlackRock, η εταιρεία που μας είχε πει πως η Ελλάδα κινδυνεύει με χρεοκοπία πιέζει για να κατασκευάσει, μια θυγατρική της, ένα εμπορικό κέντρο, το “Academy Gardens”, στην Ακαδημία Πλάτωνος.

-Για την εμπλεκόμενη εταιρεία, τα “Νέα” είχαν αποκαλύψει μέσω των  “LuxLeaks” πως έχει δημιουργήσει στο Λουξεμβούργο τη μέθοδο της “διπλής μή φορολόγησης”  στην ιστορίας της υπόθεσης του “Academy Gardens”.

-Ε, λοιπόν χθες το “Βήμα”  ανακάλυψε πως η η εταιρεία έχει επενδύσει 126 εκατ. ευρώ “σε αγορές γης και φορολογικές υποχρεώσεις”, χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για τις αποκαλύψεις των LuxLeaks στα …”Νέα”, ούτε φυσικά τη σχετική ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για το καθεστώς φορολόγησης της εταιρείας.

-Γιατί; Δεν διαβάζουν τα “Νέα” στο “Βήμα”, ή δεν την θεωρούν αξιόπιστη εφημερίδα;

-Τα δε επιχειρήματα της εταιρείας στο “ρεπορτάζ”  είχαν καταγραφεί πριν από 10 μέρες στο www.capital.gr , πριν το ολοσέλιδο ρεπορτάζ  του “Βήματος”. Πάλι, χωρίς καμία αναφορά στα “LuxLeaks”, περιέργως.

ΑΙΧΜΕΣ (Τυπολογίες)

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: