Καταγγελία της Μαρίας Μπόλαρη: «Είδα ένστολο να βάζει φωτιά σε κάδο»

Σε διακεκαυμένη ζώνη έχουν μετατραπεί τα Εξάρχεια, γεμάτα με διμοιρίες των ΜΑΤ αλλά και πολλούς άντρες της Ασφάλειας με πολιτικά,  σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Μπόλαρη καταγγέλλει στην «Εφ.Συν.» ότι είδε με τα μάτια της ένστολους των ΜΑΤ να βάζουν φωτιά σε κάδο:

«Στις 20:25, όταν τα ΜΑΤ έσπρωχναν τον κόσμο στα Εξάρχεια, στη γωνία Ερεσσού με Θεμιστοκλέους, είχε μπει φωτιά σε ένα κάδο. Φαίνεται πως δεν είχε ανάψει καλά και φρόντισαν να την ανεφοδιάσουν. Με τα μάτια μου είδα ένστολους των ΜΑΤ να ρίχνουν στη φωτιά ό,τι άλλο υπήρχε. Τα Εξάρχεια αυτή τη στιγμή είναι πνιγμένα στα δακρυγόνα, κυκλοφορούν πάρα πολλοί ασφαλίτες και ΜΑΤ. Εχουν καταλάβει όλες τις γωνίες μεταξύ Ερεσσού, Τσαμαδού και Σπύρου Τρικούπη. Είναι και εξαιρετικά θρασείς. Πριν λίγο συνέλαβαν μπροστά μου πολίτη. Οταν παρενέβην δείχνοντας τη βουλευτική μου ταυτότητα και ζήτησα να μάθω την ταυτότητα του επικεφαλής και τον λόγο της σύλληψης, αντί απάντησης με απώθησαν με τις ασπίδες τους λέγοντας ότι το κάνουν «για την ασφάλειά μου»».

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: