Βραβεύσεις «Ιδρύματος Μπότση», 2014 – Δεν είναι πλάκα!

«Το Ίδρυμα Μπότση βραβεύει κάθε χρόνο τους δημοσιογράφους, τα έντυπα, τα μέσα ενημέρωσης που σέβονται το δικαίωμα των πολιτών για αντικειμενική ενημέρωση και τιμά τους βετεράνους εκείνους που τίμησαν το δημοσιογραφικό λειτούργημα» τόνισε ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Πάνος Καραγιάννης.

Τα  βραβεία του Ιδρύματος απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια:

(…)

Στη Μίνα Καραμήτρου, για την αντικειμενική, αποκαλυπτική, με πληρότητα παρουσίαση των θεμάτων του αστυνομικού ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, από το 1994 έως σήμερα.

(…)

Τιμητική διάκριση απονεμήθηκε από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια στην Αγγελική Νικολούλη για την τριαντάχρονη μάχιμη δημοσιογραφία και τη μεγάλη κοινωνική της συνεισφορά, εδώ και 19 χρόνια, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» για την οποία έχει τιμηθεί έως σήμερα με 23 βραβεία, ενώ έχει συμπεριληφθεί στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Υπήρξε η πρώτη γυναίκα στο αστυνομικό ρεπορτάζ στην Ελλάδα…»

Υ.Γ.

Ο Πάνος Καραγιάννης είναι άνθρωπος του Μπότση της παλιάς ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ, που μετά ως ιδιοκτήτης της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» στις 7-8-2006, με την 926/2006 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τμήμα Πτωχεύσεων), πτώχευσε …και ακόμα χρωστάει δεδουλευμένα και  αποζημιώσεις των εργαζομένων στην …επιτυχημένη δεξιά εφημερίδα ΑΠΟΦΑΣΗ.

Η Αγγελική Νικολούλη είναι αυτή που μαζί με τη διεύθυνση του ΕΘΝΟΥΣ (του Μπόμπολα)  …επινόησαν και συκοφάντησαν συνειδητά, το 1989, και κατ’ εντολήν κύκλων της Ασφάλειας ως ¨εγκέφαλο» και «δολοφόνο» της «Ε.Ο. 17Ν» ,  τον αγωνιστή της Αριστεράς, βασανισμένο από τα σκυλιά της αμερικανοκίνητης Χούντας των Συνταγματαρχών, συνάδελφό μας, δημοσιογράφο  Περικλή Κοροβέση.

ΕΘΝΟΣ και Νικολούλη  καταδικάστηκαν από δικαστήριο για τη σκευωρία κατά του Περικλή Κοροβέση.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: