Η γιατρός του Ρωμανού: Κινδυνεύει από θανατηφόρες αρρυθμίες…

Η ιατρός της οικογένειας Ρωμανού, Λίνα Βεργοπούλου, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την «Ελληνοφρένεια» για την κατάσταση της υγείας του Νίκου Ρωμανού.
«Η κατάσταση του Νίκου Ρωμανού διαρκώς επιδεινώνεται και οι ισορροπίες γίνονται όλο πιο ασταθής και εύθραυστες», σχολίασε αρχικά η κ. Βεργοπούλου και συνέχισε:
«Είναι αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους. Αυτό που ο ίδιος πιστεύει ότι διεκδικεί. Την τελευταία φορά, δεν σηκώθηκε καθόλου από το κρεβάτι».
«Αυτή τη στιγμή πίνει μόνο νερό. Ζάχαρη βάζει μόνο όταν αισθάνεται ζαλάδα. Όταν του έρχεται να λιποθυμήσει βάζει μισό κουταλάκι ζάχαρη στο νερό. Κινδυνεύει από θανατηφόρες αρρυθμίες. Νεφρική και εγκεφαλική ανεπάρκεια», πρόσθεσε.
«Σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους διεθνής οργανισμούς, η υποχρεωτική σίτιση είναι βασανιστήριο. Δεν νομίζω κανένας Έλληνας γιατρός να παρακάμψει τον κώδικα της ιατρικής και ηθικής δεοντολογίας», σχολίασε σχετικά με την υποχρεωτική σίτιση.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: