Ο «καλοπληρωτής» Τράγκας ετοιμάζει κυριακάτικη μνημονιακή εφημερίδα

Στην τελική ευθεία βρίσκονται, λέει, οι προετοιμασίες για την έκδοση πολυσέλιδης κυριακάτικης εφημερίδας (80 σελίδες και δύο ένθετα) από τον Γιώργο Τράγκα. Οπως γράφει το Secret των Παραπολιτικών, ο εκδότης του «Crash» στελεχώνει ήδη τη νέα εφημερίδα (η συντακτική ομάδα θα περιλαμβάνει, λέει, ακόμη και ονόματα-έκπληξη) και έχει έρθει ήδη σε επαφή με πιεστήρια (Ιριδα) και πρακτορεία διανομής (Αργος). Ο τίτλος του νέου εντύπου θα είναι «Ελεύθερος Σκοπευτής», όπως ονομάζεται και η τηλεοπτική εκπομπή του.Την ίδια στιγμή, ο Τράγκας εξετάζει, λέει, σοβαρά το ενδεχόμενο να… λανσάρει και μια καινούργια καθημερινή εφημερίδα, με καθαρά παραταξιακά (κεντροδεξιά) χαρακτηριστικά.  Kι αυτό γιατί θεωρεί ότι υπάρχει κενό στον συγκεκριμένο χώρο, μια και ο «Ελ. Τύπος» είναι εγκλωβισμένος στα σοβαρά οικονομικά του προβλήματα, ενώ η «Δημοκρατία» του Φιλιππάκη ακολουθεί πορεία σύγκρουσης με την κυβέρνηση και το σύστημα Σαμαρά.
Τώρα το πού θα βρει ο Τράγκας να χρηματοδοτήσει το εκδοτικό του εγχείρημα είναι κάτι που γνωρίζει μόνο ο ίδιος και ίσως οι… χρηματοδότες του. Γεγονός πάντως είναι ότι ο Τράγκας έχει αφήσει όνομα ως «καλοπληρωτής» -όσοι έχουν δουλέψει στα έντυπά του (Χώρα, Financial Box, Derby, περιοδικά, κανάλια και ραδιόφωνα κλπ) το γνωρίζουν καλά από πρώτο χέρι


Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: