«Με το όπλο παρά πόδα» οι εργαζόμενοι της «Ελευθεροτυπίας»

Το χρώμα του χρήματος περιμένουν να δουν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» (μέσω της εταιρείας Τρίτη Οψη Α.Ε του Χάρη Οικονομόπουλου). Μετά τις πρόσφατες πετυχημένες απεργιακές κινητοποιήσεις όλων των Ενώσεων του Τύπου -παρά την προσπάθεια δικαστικής απαγόρευσης-,  και σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί από την διοίκηση στους εργαζόμενους, πρόκειται να καταβληθεί ένας μισθός (από τους πολλούς που χρωστάει ο Χ. Οικονομόπουλος) μέχρι την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 ενώ θα τους δοθεί  μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου και δώρο Χριστουγέννων.
Επειδή πολλές φορές οι ανακοινώσεις και τα υπεσχημένα δεν έχουν τηρηθεί, ετέθησαν μετ΄ επιτάσεως ερωτήματα προς τη διοίκηση της «Τρίτης Οψης» η οποία επανέλαβε με νέα ανακοίνωσή της ότι εξακολουθούν να ισχύουν οι προγραμματισμένες  πληρωμές προς τους εργαζόμενους.

Εαν η εργοδοσία δεν τηρήσει τα υπεσχημένα η συνέλευση των εργαζόμενων στην Τρίτη Οψη («Ελευθεροτυπία», «Κυριακάτικη» και enet.gr) έχουν ζητήσει από τα σωματεία τους (ΕΣΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ, ΕΠΗΕΑ, ΠΕΛ, ΕΣΠΗΤ, ΕΦΕ) και τις ομοσπονδίες τους ΠΟΕΣΥ και ΠΟΕΜΤΥΜ, να προχωρήσουν αμέσως σε νέες 24ωρες διαδοχικές απεργίες.
Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: