Η ΕΣΗΕΑ για τον εμπρησμό των γραφείων της «Athens Voice»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τον εμπρησμό των γραφείων τη εφημερίδας «Athens Voice» από άγνωστη «επαναστατική» οργάνωση.

Οι Έλληνες δημοσιογράφοι τα τελευταία χρόνια έχουν υποστεί επανειλημμένως απειλές, προπηλακισμούς ακόμη και βιαιοπραγία κατά την άσκηση των καθηκόντων τους. Σήμερα, δυστυχώς, στις απαράδεκτες αυτές πρακτικές προστίθεται και ο εμπρησμός εφημερίδας.

Είναι γνωστό σε όλους ότι το κάψιμο βιβλίων και η φίμωση του Τύπου ανήκουν στις πρακτικές του ολοκληρωτισμού, προμηνύουν τη κατάρρευση της Δημοκρατίας και την πλήρη αποσύνθεση των κοινωνικών δομών. Δεν θέλουμε ένα τέτοιο μέλλον. Θα αγωνιστούμε σθεναρά εναντίον εκείνων που επιθυμούν με τη βία να εγκαθιδρύσουν το σκοταδισμό. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται και δεν πτοούνται από τη βία και τις απειλές. Είμαστε δίπλα στους συναδέλφους και περιμένουμε γρήγορα να αποκαταστήσουν τις ζημιές και να επανακυκλοφορήσουν την εφημερίδα.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: