Αγνοια!

 
Απίστευτη εικόνα από μια δίκη από εκείνες που πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη για «αδικήματα Τύπου» στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, στην Ευελπίδων. Η υπόθεση ήταν η αγωγή που υπέβαλε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Δραγασάκης εναντίον ενός ανυπόστατου -όπως αποδείχτηκε- πλην όμως συκοφαντικού, πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Παραπολιτικά», από τις 29/9/2012 (είδατε ταχύτητα;). Η τελευταία ερώτηση προς τον εξεταζόμενο δημοσιογράφο-μάρτυρα των «Παραπολτικών», από τη δικηγόρο του κ. Δραγασάκη, ήταν απλή: «Εχετε ακούσει, κ. μάρτυρα, ότι πιθανόν ο κ. Μαρινάκης να χρηματοδοτεί τον όμιλο των «Παραπολιτικών» στον οποίο εργάζεσθε;». «Πρώτη φορά το ακούω», απάντησε με αφοπλιστική αθωότητα ο δημοσιογράφος της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας… και έσκασε στα γέλια το ακροατήριο.
Δ.Τ.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: