Τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ δημιουργούν το «κίνημα της κατσαρόλας» κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Τι έμαθε ο ΣΥΡΙΖΑ από τις κυριακάτικες εφημερίδες

Το ότι ο δρόμος προς την εξουσία δε θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα στην Κουμουνδούρου το ήξεραν. Τώρα, όπως λένε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αντιλαμβάνονται σιγά σιγά πως θα είναι και πολλά τα χτυπήματα κάτω από την μέση.
Στην αξιωματική αντιπολίτευση έφτασαν σ’ αυτό το συμπέρασμα διαβάζοντας τις χθεσινές κυριακάτικες εφημερίδες. Το Βήμα είχε ως κεντρικό θέμα τον… «ξαφνικό έρωτα της πλουτοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ η εφημερίδα αναφερόταν στη θετική στάση που εσχάτως δείχνουν προς την Κουμουνδούρου πολλοί μεγαλοπαράγοντες της οικονομικής και μιντιακής ζωής, όπως η Γιάννα Αγγελοπούλου, ο Λάκης Λαζόπουλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο Δημήτρης Δασκαλόπουλος. Μάλιστα, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας υπάρχει και σχετικό σκίτσο –παραλλαγή πίνακα του Ντελακρουά.
Πέραν του «Βήματος», αντίστοιχο αφιέρωμα με τα ίδια ονόματα και πρόσωπα φιλοξενούσε και ο..  «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», ενώ το «Πρώτο Θέμα» είχε επιλέξει ως… πρώτο θέμα μία επίθεση κατά της περιφερειάρχου Αττικής, Ρένα Δούρου, κατηγορώντας την πως «καθάρισε τις καθαρίστριες» του υπουργείου Οικονομικών και ανέθεσε τον καθαρισμό της περιφέρειας σε ιδιωτικό συνεργείο.
Αν μη τι άλλο, έπειτα από τα χθεσινά, η καθιερωμένη ανάγνωση των κυριακάτικων εφημερίδων από τους ΣΥΡΙΖΑίους αποκτά… νέο νόημα και σημασία.
-από το matrix24.gr

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: