Π. Χριστοδουλίδου: «Δεν χωρούν δικαιολογίες, ψεύδη και θεατρινισμοί, κ. Ντινόπουλε»

της Πόπης Χριστοδουλίδου* (από την Εφ.Συν)

Το θράσος όταν είναι και αποδεικνύεται απύθμενο μπορεί πραγματικά να φτάσει στην προκλητική και άκρως απαράδεκτη πράξη ενός μνημονιακού βουλευτή και υπουργού, πρώην «συναδέλφου» μας, να ζητεί να ασφαλιστεί ως άνεργος… Να οφείλει στον ΕΔΟΕΑΠ εισφορές, ύψους, τουλάχιστον 26-27.000 ευρώ…. Και να τολμά να διαψεύδει αδιαμφισβήτητα γεγονότα, για να βγει και…λάδι.

Εδώ δεν χωρούν δικαιολογίες, ψεύδη και θεατρινισμοί. Την ώρα που μαζί με τους συναδέλφους του βουλευτές της άθλιας συγκυβέρνησης ψηφίζει αντιλαϊκά, φοροεισπρακτικά και απάνθρωπα μέτρα, που στέλνουν στην ανεργία εκατομμύρια πολίτες αυτής της χώρας και μεταξύ αυτών και χιλιάδες πρώην συναδέλφους του, ο κ. Αργύρης Ντινόπουλος απαιτεί να ασφαλίζεται για την περίθαλψη του ως άνεργος δημοσιογράφος.

Και όταν αυτό αποκαλύπτεται, γιατί κάποτε θα γινόταν και αυτό, όσο και να προσπάθησαν κάποιοι να το αποκρύψουν, αντί να βγει δημόσια να ζητήσει συγγνώμη, να πληρώσει όσα οφείλει και να εξαφανιστεί από προσώπου γης, εμφανίζεται και θιγόμενος, λέγοντας ασύστολα ψέματα.

Αυτό που αξίζει στον κ. Ντινόπουλο, όπως και στους πραγματικούς συναδέλφους του, μνημονιακούς βουλευτές που έριξαν μαύρο στη δημόσια ΕΡΤ και στη δημοκρατία και προσπαθούν να φιμώσουν οποιαδήποτε ελεύθερη δημοσιογραφική φωνή, είναι να εισπράξει μαύρο και μάλιστα κατράμι από τον ελληνικό λαό οριστικό και αμετάκλητο.

*Δημοσιογράφος, μέλος Δ.Σ. ΕΔΟΕΑΠ

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: