“Χάθηκε” το λογιστήριο της πτωχευμένης “Ελευθεροτυπίας”

από ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ

Μια ακόμη δυσοίωνη εξέλιξη προέκυψε τις τελευταίες μέρες στην υπόθεση της πτώχευσης της Χ.Κ.Τεγόπουλος Α.Ε., καθώς διαπιστώθηκε πως ο σύνδικος που έχει αναλάβει την πτωχευτική διαδικασία αναζητά ανεπιτυχώς πρόσβαση στο λογιστήριο της εταιρείας.

Όπως αποκάλυψε δημοσίως την περασμένη Τρίτη ο εκπρόσωπος των τελευταίων εργαζομένων της ΧΚΤ που έχουν μείνει σε επίσχεση, Μπ. Πολυχρονιάδης, ο σύνδικος επικοινώνησε μαζί του «καθώς έψαχνε απεγνωσμένα στοιχεία για το πόσοι και ποιοί εργαζόμενοι δεν έχουν καταγγείλει την σύμβασή τους με την ΧΚΤ και παραμένουν σε αυτή» (ώστε να απολυθούν πλέον και αυτοί, όπως προβλέπει η διαδικασία της πτώχευσης).

Οι δικηγόροι των εργαζομένων επιβεβαίωσαν αργότερα ότι λόγω της στέρησης πρόσβασης στο λογιστήριο της υπό πτώχευση επιχείρησης, οι ίδιοι χορηγούν στον σύνδικο στοιχεία για τους πελάτες τους, που εξακολουθούν να εμφανίζονται στη ΧΚΤ ως εργαζόμενοι, προκειμένου αυτοί ν’ αναγγελθούν και για τις αποζημιώσεις.


Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: