Ο Γεωργιάδης πουλάει βιβλία και στους Καμπουράκη-Οικονομέα. Το ΣΔΟΕ το ξέρει;

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Γεωργιάδης πουλάει βιβλία σε Καμπουράκη-Οικονομέα

Προκλήθηκε από τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Γιώργο Οικονομέα και δεν άφησε την ευκαιρία  να πάει χαμένη. Ο Άδωνις Γεωργιάδης παρουσίασε την προσφορά του για μια σειρά από έργα της αρχαίας ελληνικής γραμματείας επιδεικνύοντας την περίφημη «ταμπλέτα». Μάλιστα, έκανε και οικονομική προσφορά στους δύο παρουσιαστές λέγοντας πως όλα τα έργα πωλούνται μόνο με 199 ευρώ.

Πολλοί λένε ότι ο Αδωνις Γεωργιάδης θα τεθεί από την τρόϊκα και τη συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου ως υπουργός επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ και κάθε είδους πωλήσεων περιουσιακών στοιχείων της χώρας, αλλά και άλλων ευαίσθητων κερδοφόρων υπηρεσιών (μασαζοκαλσόν, τηλεπαιχνίδια, ζώδια, κουνουπιέρες, κατσαρόλες, χαλιά, ξυλόσομπες, παντόφλες, μίλησε μου ΤΩΡΑ! κλ.π)  μέσω ειδικών εκπομπών -με τη βοήθεια και των Πλεύρη, Βελόπουλου,  χαρτοριχτών και καφετζούδων- και τηλεφωνικών γραμμών «090»,  σε κανάλια  εθνικής, τοπικής και διεθνούς εμβέλειας, καθ όλο το 24ωρο, αλόκληρο το χρόνο.

Υ.Γ.  Παρακαλούνται το ΣΔΟΕ και οι άλλες ελεγκτικές αρχές να ερευνήσουν τη νομιμότητα των «πολιτικών εκπομπών τηλεπωλήσεων» του Αδωνιδος, του Πλεύρη, του Βελόπουλου και λοιπών ακροδεξιών τηλε-ευαγγελιστών από τα κανάλια (ΑΒ, EXTRA, KONTRA, ΑRT, Blue Sky, Hight Channel, SBC, Channel 9, κ.ά).

Υπάρχουν επίσημες εταιρείες (κανάλια, διαφημιστικές, εταιρείες, παραγωγής, βιβλιοαποθήκες, ταχυδρομεία κ.λπ) που κάνουν αυτές τις δουλειές; Ποιοί τις κατέχουν;

Εκδίδουν τιμολόγια;

Αποδίδουν Φ.Π.Α;

Πληρώνουν φόρους;

Αναφέρονται στα «πόθεν έσχες» των βουλευτών;

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: