Η Βούλτεψη, η «Εφ.Συν.» και το σακάκι της μακαρίτισσας

Συμφωνώ με τη Βούλτεψη με αυτό που είπε σήμερα το μεσημέρι στον Real Fm, ότι το γκάλοπ της «Εφημερίδας των Συντακτών» που δίνει τη διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Ν. Δ. 11% είναι «καθαρά προπαγανδιστικό».
voultepsi

Του Λάκη Μπέλλου

 

Συμφωνώ επίσης για τη συνέχεια: «Επιχειρείται να γίνει επιβολή ότι η διαφορά είναι μη αναστρέψιμη». Συμφωνώ 100% μάλιστα. Η προπαγάνδα να έχει και όρια.

Πρώτη φορά που δεν διαφωνώ με την κυβερνητική απρόσωπο. Το γράφω και στη σημερινή έντυπη έκδοση πριν μιλήσει η Σοφία. Το επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν πιστεύω στα γκάλοπ. Η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ και Ν. Δ. είναι πιο μεγάλη και από τα μανίκια του σακακιού της στο βήμα της Βουλής. Τρόπος του λέγειν σακακιού της. Μάλλον σακάκι μακαρίτισσας είναι, όπως βλέπετε.

Έπρεπε ο Μεϊμαράκης να την κατεβάσει από το βήμα. Να τη βάλει να φορέσει τα ρούχα της σέξι βουλευτίνας από τη Χίο. Πιο ευπρεπής θα ήταν.

Η Βούλτεψη είναι η μοναδική γυναίκα που δεν προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση. Προσέχει τον εσωτερικό της κόσμο. Τον κόσμο του National Geographic.

Μη μένουμε, όμως, στην εξωτερική εμφάνιση. Η γυναίκα είναι διάνοια. Η φράση που συγκράτησα από τη συνέντευξη Βούλτεψη στον Χατζηνικολάου είναι: «Όταν υπάρχουν πολλοί αναποφάσιστοι, σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν αποφασίσει».

Τι είπες τώρα! Μας έριξες στα πατώματα. Άλλους από το γέλιο και άλλους από το κλάμα!

Να τη χαίρεσαι, Αντώνη, που έχεις βάλει αυτή την κυράτσα να κάνει την προπαγάνδα της Νέας Δημοκρατίας.

 

 

efsyn.gr

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: