Στη μισή Ελλάδα εκπέμπει η ελεύθερη ΕΡΤ3!

No 652625Το σήμα της ελεύθερης και αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ3 καλύπτει τη μισή σχεδόν Ελλάδα. Ύστερα από πολλές προσπάθειες των τεχνικών της ΕΡΤ, το τηλεοπτικό σήμα της ΕΡΤ3 εκπέμπεται αναλογικά και ψηφιακά σε Ανατολική Αττική, Λαμία, Καρπενήσι, Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο, Ζάκυνθο, Πύργο, Πάτρα, Αίγιο, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Κύθηρα, Εύβοια, Κυκλάδες και Κρήτη.

Η εκπομπή του προγράμματος των εργαζομένων, μετά τη ΔΕΘ και τη γενική συνέλευση στο κτίριο της ΕΡΤ3, άρχισε και στη Θεσσαλονίκη με αναλογικό σήμα στη συχνότητα 37.


Η εκπομπή σηματοδοτεί τον αγώνα για την επιστροφή του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα της ΕΡΤ. Στη γενική συνέλευση, την οποία συγκάλεσε η ΠΟΕΣΥ την περασμένη Κυριακή, αποφασίστηκε η οικονομική στήριξη της ελεύθερης ΕΡΤ3, ο εμπλουτισμός του προγράμματος με νέες τηλεοπτικές εκπομπές, η στήριξη των εργαζομένων της Θεσσαλονίκης, που βγάζουν πρόγραμμα επί 15 μήνες, καθώς και η επεξεργασία της πρότασης για το ποια ΕΡΤ θέλουν να λειτουργήσει.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: