Αποτελέσματα εκλογών ΕΣΗΕΑ για το έβδομο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ: Δεξιά στροφή στο σωματείο -Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων δεύτερη, αύξησε το ποσοστό της

dimosiografoi

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ

 

Ευχαριστούμε όσες και όσους,  μέσα σε  συνθήκες πτώχευσης και διάλυσης του κλάδου και της ελληνικής κοινωνίας, στήριξαν το ψηφοδέλτιο και τις προτάσεις μας για:

* το ΨΩΜΙ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ των ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

*  για την ΑΛΗΘΕΙΑ στους Πολίτες

*  για να Δυναμώσουμε τον Αγώνα της ΕΡΤ

Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ αν και δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη με τη δεύτερη θέση  [και κυρίως με τη μεγάλη αποχή από τις κάλπες  και με τη νέα  δεξιά στροφή του εναπομείναντος εκλογικού σώματος της ΕΣΗΕΑ] κατάφερε να αυξήσει έστω και λίγο το ποσοστό της. Στις εκλογές του 2011 είχαμε λάβει το 20% των ψήφων, στις εκλογές του 2013, πήραμε 21,7% και χθές ανεβήκαμε στο 22,5%.

Ωστόσο, με την πρωτοφανή αποχή 61%  [οι συνάδελφοι, δηλαδή,  γυρίζουν την πλάτη στο σωματείο],  δεν είναι δυνατόν κανείς να λέει  ότι νίκησε. Η εικόνα του προσεχούς κρίσιμου (και καταστατικού) συνεδρίου της ΠΟΕΣΥ που από 134 Αθηναίους συνέδρους θα φιλοξενήσει μόνο 90 (συνολικά από όλες τις παρατάξεις) δεν είναι τιμητική για τους δημοσιογράφους. Εκτός αν περιορίσουμε την ανάλυσή μας  στην μικρή και εν πολλοίς μίζερη εικόνα των παραταξιακών ανταγωνισμών, όπου πράγματι έγινε θεαματική …αναδιανομή στην πίτα της δεξιάς μνημονιακής πολυκατοικίας, υπέρ των Ενωμένων Δημοσιογράφων.

 

Ο Αγώνας Συνεχίζεται…

 

 

Τα πλήρη αποτελέσματα και οι σταυροί προτίμησης στο site της ΕΣΗΕΑ

 

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: