ΠΟΕΣΥ: Νέα δικαίωση της ΕΡΤ

louketo-stin-ert

Η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) συνεχίζει αταλάντευτα να στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ για την αναγκαιότητα της επαναλειτουργίας της. Δεν είναι μόνο ο γενναίος αγώνας που δίνουν μέσα από τη συνέχιση της λειτουργίας της ertopen, της ΕΡΤ3 και των Περιφερειακών ΕΡΑ.

Αρωγός στη δικαίωση του αγώνα που δίνουν εδώ και ένα χρόνο μετά το πραξικοπηματικό λουκέτο που έβαλε η συγκυβέρνηση των Σαμαρά και Βενιζέλου, είναι και οι αποφάσεις των δικαστηρίων. Μετά τη δικαίωση των 20 εργαζομένων της ΕΡΑ Ηρακλείου, νέα δικαστική απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, κρίνει άκυρη την απόλυση εργαζομένων της ΕΡΤ στην Αθήνα και μάλιστα ζητά την επαναπρόσληψή τους.

Η δεύτερη δικαστική δικαίωση έρχεται την ίδια ώρα που μεταβιβάζεται στη Δικαιοσύνη ο φάκελος με τις παρατυπίες στις προσλήψεις στην ΝΕΡΙΤ.
Αυτή η κυβέρνηση αποδεικνύεται ανίκανη να εφαρμόσει ακόμη και τις αποφάσεις της για τη δημιουργία διάδοχου φορέα, που αποτελεί υποκατάστατο του «μαύρου».
Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μαζί με τους εργαζόμενους της ελεύθερης και της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ, για την άμεση επαναλειτουργία της.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ


Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: