Απολύσεις στην Espresso

Στάση εργασίας και για τη μη καταβολή δεδουλευμένων

Αναστάτωση επικρατεί στο εκδοτικό συγκρότημα του Γιάννη Φιλιππάκη (φωτό) που βγάζει μεταξύ άλλων τις εφημερίδες Espresso και Δημοκρατία.
Οι πρόσφατες απολύσεις στην  Espresso και η μη καταβολή των δεδουλευμένων οδήγησαν τους εργαζόμενους στην εφημερίδα και στην ιστοσελίδα «espressonews.gr», μετά και από απόφαση   Ε.Σ.Η.Ε.Α.,  Ε.Π.Η.Ε.Α. και Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α, να κηρύξουν δίωρη στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ. την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014.
Η στάση εργασίας κηρύχθηκε  προκειμένου οι εργαζόμενοι να πραγματοποιήσουν συνέλευση στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος) και να καθορίσουν την περαιτέρω στάση τους.
Θυμίζουμε ότι στην εταιρεία Δημοκρατικός Τύπος μπήκε πρόσφατα και ο επιχειρηματίας και …μέτοχος του ΟΠΑΠ Δημήτρης Μελισσανίδης χωρίς αυτό να έχει (προς το παρόν) οικονομικό αντίκρυσμα από τη στιγμή που εξακολουθούν οι καθυστερήσεις καταβολής των δεδουλευμένων και η διοίκηση προχωρά και σε  απολύσεις… Εκτός αν για το τελευταίο υπάρχει σχετικό…  αίτημα από το νέο επενδυτή…

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: