Το πιο σύντομο ανέκδοτο του φθινοπώρου

Καρύδης: Δεν υπάρχει κόντρα Παπανδρέου-Βενιζέλου

 
Καρύδης: Δεν υπάρχει κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου
Να ρίξει τους τόνους θέλησε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, μιλώντας στον REAL FM και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, για τα όσα έγιναν την Δευτέρα στην εκδήλωση του Γιώργου Παπανδρέου.
Αφού διαβεβαίωσε  πως η κυβέρνηση  δεν απειλείται  από…

τα όσα γίνονται στο ΠΑΣΟΚ, σχολιασε οτι «αυτό της Δευτέρας ήταν απ’ τ’ άγραφα».
Και προσθεσε: «Έπρεπε να υπάρξει ισχυρή αντίδραση στον πολιτικό κανιβαλισμό των κλακαδόρων. Δεν μπορεί να έχουν σχέση αυτοί με τη δημοκρατία και την δημοκρατική παράταξη. Αυτή η εικόνα ήταν μια εικόνα που τραυμάτισε τις ψυχές όλων των ανθρώπων που πιστεύουν στην δημοκρατία».

«Μόνο μέσα από την ενότητα του χώρου μπορεί να γίνει κάτι. Δεν μπορεί ο χώρος να βρει μια καλύτερη τύχη και να προσφέρει το ΠΑΣΟΚ στον Ελληνικό λαό έτσι όπως πρέπει να γίνει αυτό, αν πηγαίνουμε σε μάχες χαρακωμάτων και σε εσωστρέφεια. Έχουν σπάσει τα τηλέφωνα από ανθρώπους που μας λένε ότι πρέπει να πάμε ενωμένοι», δήλωσε επίσης.

«Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι πρέπει να μιλούμε πάντα με αλήθειες. Πρέπει με ενότητα να πάμε στην εξέλιξη που πρέπει να έχει η παράταξή μας. Το σύνθημα που πρέπει να ακούγεται είναι –το ΠΑΣΟΚ γερά και ενωτικά-. Αυτό πρέπει να ακούγεται», σχολίασε ακόμα.

«Δεν υπάρχει κόντρα Βενιζέλου-Παπανδρέου. Η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ εξελέγη από τη βάση του ΠΑΣΟΚ. Έγινε συνέδριο. Όλοι πρέπει να μιλήσουμε καθαρά. Θα πρέπει να αποκατασταθεί αυτή η βλάβη. Δεν υπάρχουν σκέψεις διαγραφής του κ. Παπανδρέου. Ο κ. Βενιζέλος έχει δείξει ότι δεν συμφωνεί με τέτοιες λογικές. Το ΠΑΣΟΚ θα έχει μέλλον αν μπορέσει να ανασυγκροτηθεί», τόνισε ο κ. Καρύδης.

«Ένα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο προσπαθούσε να ανεβάσει το σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό, το ανέβασε κατά λάθος στην σελίδα του ΠΑΣΟΚ. Το καταλάβαμε γρήγορα και το καταδικάσαμε. Δεν πρόκειται να πάμε σε μάχες εσωστρέφειας. Διαφορές και διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν αρκεί να πηγαίνουν την παράταξη μπροστά», είπε ο κ. Καρύδης για το επίμαχο σχόλιο στο facebook.

«Η ΚΟ του ΠΑΣΟΚ είναι συντεταγμένη, έχει μέτρο ευθύνης για τα πράγματα. Το έχει αποδείξει. Είναι η μόνη κοινοβουλευτική ομάδα που μάτωσε για την πορεία των πραγμάτων. Αυτή τη μάχη δίνουμε και θα δίνουμε», είπε, σε σχετική ερώτηση για την κυβερνητική συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: