Για απόκρυψη της… ντροπολογίας υπέρ της μιντιακής Διαπλοκής απολογούνται τα κανάλια στο ΕΣΡ

ESR
Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κάλεσε σε απολογία όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το ότι …παρέλειψαν να μεταδώσουν την είδηση της τροπολογίας που εξυπηρετεί τους καταχρεωμένους βαρόνους.

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, κατήγγειλε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) την απόκρυψη της είδησης της τροπολογίας-μπόνους στη διαπλοκή, που κατέθεσε και ψήφισε στα μουλωχτά η κυβέρνηση στη Βουλή στις αρχές Αυγούστου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σκουρλέτης τόνιζε στην καταγγελία του την απουσία της είδησης για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ στη Βουλή, την αποσιώπηση της σχετικής ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, την ανοιχτή επιστολή της ΕΣΗΕΑ προς τους διευθυντές ειδήσεων και την απόκρυψη του λόγου για τον οποίο πραγματοποιήθηκε η απεργία των εργαζομένων στα ΜΜΕ στις 5 Αυγούστου.

Ακολούθως το ΕΣΡ κάλεσε τα κανάλια ΝΕΡΙΤ, Mega, ANT1, Alpha, Star, Σκάι, E Channel και Μακεδονία TV να απολογηθούν εντός πέντε ημερών.

 

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: