Δηλώσεις συμμετοχής στην ΠΟΕΣΥ για το συλλαλητήριο του Σαββάτου, 6/9, στη ΔΕΘ

από το συλλαλητήριο του 2012 στη ΔΕΘ

Αθήνα, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Το πρωί του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουν από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι στην Ενημέρωση για να ενωθούν με τις συγκεντρώσεις των άλλων εργαζομένων, συγκροτώντας τη μεγάλη διαδήλωση με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, με ορμητήριο την ΕΡΤ3.

Στο μαχητικό αγωνιστικό «παρών» στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, οι εργαζόμενοι στην Ενημέρωση θα διακηρύξουν την πλήρη αντίθεσή τους και στα νέα αντιασφαλιστικά μέτρα, μέσα στο γενικό αγωνιστικό πλαίσιο για αντιμετώπιση της ανεργίας, επαναλειτουργία της ΕΡΤ, υπογραφή συλλογικών συμβάσεων, διασφάλιση των μισθών, των ταμείων και των συντάξεων, ανακούφιση των συνταξιούχων και των ανέργων.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι επιθυμούν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη με το πούλμαν που δρομολόγησαν η ΠΟΕΣΥ, η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΠΟΕΠΤΥΜ, για να συμμετάσχουν στο πανεργατικό συλλαλητήριο του Σαββάτου 6 Σεπτεμβρίου, μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία της ΠΟΕΣΥ (τηλέφωνο 210-3639881) έως την Παρασκευή στις 3.30 το απόγευμα.

Το πούλμαν θα αναχωρήσει στις 8 το πρωί του Σαββάτου από την Αθήνα, μπροστά από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) και θα επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ της ίδιας μέρας, μετά την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ
Με την παράκληση να αναρτηθεί, να μεταδοθεί και να δημοσιευθεί.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: