Καλό ταξίδι, Νικόλα. Και… arrivederci

 
Συγκλονισμένοι από την απροσδόκητη απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Ζερβονικολάκη, οι φίλοι και συνάδελφοι της FM Voice.gr τον αποχαιρετούν μέσα από τη στήλη του Inferno:

Χωρίς φανφάρες και μεγαλόστομους επικήδειους – όπως άλλωστε κι ο ίδιος θα ήθελε – ευχόμαστε καλό ταξίδι σε έναν αληθινό δημοσιογράφο, σε έναν ασυμβίβαστο και δημοκράτη αγωνιστή που τίμησε με την πένα του τα Μέσα στα οποία εργάστηκε.
Είναι τιμή μας που το Inferno, το τελευταίο δημοσιογραφικό «παιδί» του Νίκου κόσμησε την ιστοσελίδα και το web radio της FMVoice.gr, αλλά και τις σελίδες της Finance & Markets Voice, της οποίας αποτέλεσε και σύμβουλο έκδοσης.
Θα τον θυμόμαστε πάντα στην παρέα της FMVoice, με το χαμόγελο, το χιούμορ και, καμιά φορά, τις γκρίνιες του, προβληματισμένο και οργισμένο για τους περίεργους καιρούς που διάγουμε, λάτρη του ιταλικού πολιτισμού αλλά και της Αρχαίας Ελλάδας, φανατικό Γιουβεντίνο και άλλα πολλά, που θα ..
έρχονται σιγά-σιγά στο νου, όσο η απώλεια θα κατακάθεται μέσα μας…
Αν και τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει ουσιαστικά τον πόνο τους, αυτές τις ώρες η σκέψη όλων μας είναι κοντά στους αγαπημένους του, τη σύζυγο του, Έφη Καραγεώργου και τον γιο του, Ορέστη.
Καλό ταξίδι, Νικόλα. Και… arrivederci.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: