Συνάντηση Γιώργου Μπόμπολα – Αριστείδη Αλαφούζου

Συνάντηση κορυφής την περασμένη Πέμπτη στην Καθημερινή. Ο Γιώργος Μπόμπολας κατέβηκε στο Νέο Φάληρο και συνομίλησε επί μακρόν με τον Αριστείδη Αλαφούζο για τα ανοιχτά θέματα που υπάρχουν στα ΜΜΕ. Πληροφορίες για το περιεχόμενο των συζητήσεων δεν υπάρχουν, εκτιμάται όμως πως τέθηκε το θέμα της απόσυρσης της Καθημερινής από τη διοίκηση του πρακτορείου διανομής Τύπου «Ευρώπη». Αναπόφευκτα, θα συζητήθηκε και το θέμα της σχεδιαζόμενης συγχώνευσης ΔΟΛ- Πήγασου, υπό την προτροπή της Alpha Bank. Στο θέμα αυτό η οικογένεια Αλαφούζου, και ειδικά η «Καθημερινή», εκφράζει σοβαρές αντιρρήσεις για το «κούρεμα» των χρεών των εκδοτικών επιχειρήσεων. Σε κύριο άρθρο της, με τίτλο «Καθαροί κανόνες», η εφημερίδα είχε εκφράσει τη θέση: «…Όσο για τα περίφημα “κόκκινα” δάνεια, είναι σαφές ότι θα χρειασθούν καθαροί κανόνες και όροι που θα ισχύουν για όλους”». «Αλλιώς», έγραφε η εφημερίδα, «αντιμετωπίζεται όποιος έχει στηρίξει έμπρακτα την επιχείρησή του, ρισκάροντας την προσωπική του περιουσία και κάνοντας αιματηρές περικοπές, και αλλιώς όποιος δεν έχει αντιδράσει και δεν ρισκάρει καθόλου, γιατί θεωρεί ότι δικαιούται κάποιας ειδικής μεταχείρισης».

typologies.gr

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: