Χημικά: Πρώτος στόχος ο αποκλεισμός της βάσης της Σούδας

oxi_ximika_sti_mesogeioΚλιμακώνονται οι αντιδράσεις των κατοίκων της Κρήτης εν όψει της καταστροφής των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο. Μέλη του Συντονιστικού Οργάνου της Κρήτης αποφάσισαν, σύμφωνα με πληροφορίες, τον αποκλεισμό της ναυτικής βάσης της Σούδας στα Χανιά της Κρήτης.

Τα μέλη του Συντονιστικού Οργάνου υποστηρίζουν ότι εάν αποκλειστεί η βάση της Σούδας, δεν θα μπορούν να αποπλεύσουν τα πλοία που θα υποστηρίξουν τη διαδικασία καταστροφής των χημικών μέσα στη θάλασσα. Την ίδια ώρα προετοιμάζεται διαμαρτυρία εν πλω από ψαράδες των Χανίων που θα επιχειρήσουν να παρεμποδίσουν τη διαδικασία όταν αυτή ξεκινήσει. Στην εν πλω διαμαρτυρία θα συμμετάσχει και η πρωτοβουλία «Ένα καράβι για τη Γάζα», ενώ το Ανοιχτό Συντονιστικό Χανίων ενάντια στα χημικά οργανώνει συνέλευση σήμερα στις 8.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων.

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 8 το βράδυ συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος για την καταστροφή των χημικών όπλων της Συρίας στη Μεσόγειο, αλλά και τα προωθούμενα κυβερνητικά νομοθετήματα για τον αιγιαλό και τις παραλίες και την υλοποιούμενη καταστροφή στη Χαλκιδική από τις εξορύξεις χρυσού.

Advertisements

Follow Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος on WordPress.com

Εκλογική Διακήρυξη της “ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ” (εκλογές για συνέδρους στην ΠΟΕΣΥ 17 και 18/9/2014 – Διαβάστε τη διακήρυξη πατώντας πάνω στην εικόνα)

Ψηφοδέλτιο εκλογών ΕΣΗΕΑ 2014 για την ΠΟΕΣΥ (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ (Μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Σου στέρησαν τη δουλειά… Δεν μπορούν να σου στερήσουν Την Αξιοπρέπεια και Τη Φωνή! (Πατήστε πάνω στην εικόνα)

Η ΕΡΤ θα ξανανοίξει – Η ΝΕΡΙΤ θα μείνει μια θλιβερή παρένθεση (Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο)

Να τους ανατρέψουμε από τα ΜΕΣΑ (μπορείτε να εκτυπώσετε πατώντας πάνω στην εικόνα)

Με ένα κλικ στην εικόνα κατεβάστε και τυπώστε τη Διακήρυξη της Συσπείρωσης Δημοσιογράφων Δούρειος Τύπος για το 2013 (μορφή: pdf)

Οι αφίσες της Συσπείρωσης

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να τη δείτε μεγαλύτερη

Το ημερολόγιο ενός ανέργου

Advertisements

Αρέσει σε %d bloggers: