ΕΔΟΕΑΠ: Άμεσες λύσεις και όχι βαλτωμένες υποσχέσεις

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

Αγαπητές/οί συνάδελφοι

Όταν  τα πράγματα είναι δύσκολα, ιδιαίτερα τώρα με την παγκόσμια οικονομική κρίση και η υγεία μας προβληματική, ένας ισχυρός, αναβαθμισμένος ΕΔΟΕΑΠ είναι η σωτηρία μας. Ένας δικός μας ΕΔΟΕΑΠ, με δική μας διοίκηση, αιρετή!

Όμως, τον τελευταίο καιρό το Ταμείο μας δέχεται μπαράζ απειλών. Άλλοι θέλουν ν’ αρπάξουν ή να καταργήσουν το αγγελιόσημο. Άλλοι δεν αποδίδουν στο Ταμείο τις παρακρατημένες εισφορές του ασφαλισμένου. Άλλοι παραφορτώνουν τα έξοδα της νοσηλείας μας με αχρείαστες εξετάσεις, υπερτιμολογημένες στα ιδιωτικά θεραπευτήρια. Άλλοι θέλουν να καταργήσουν τον αιρετό, αυτοδιοικούμενο χαρακτήρα του Ταμείου μας. Άλλοι βλέπουν τη λύση στις περικοπές των παροχών και τη μετακύλιση του κόστους υγείας στους ασφαλισμένους και άλλοι μεθοδεύουν τη διάχυση μας στις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες.

Σε όλους αυτούς, ας απαντήσουμε με την ψήφο μας στις 26 και 27 Μαΐου, με την ανάδειξη ενός νέου δυναμικού και μαχητικού διοικητικού συμβουλίου τους ΕΔΟΕΑΠ. Χωρίς συναισθηματικές ή παραταξιακές δεσμεύσεις, ας επιλέξουμε μια νέα αποτελεσματική διοίκηση νικηφόρας δράσης.

Χωρίς γραφειοκράτες της μιζέριας, της «ουράς», του πληθωρικού επικοινωνιακού εντυπωσιασμού, του εσωτερικού και δημόσιου «καβγά», του «ετσιθελισμού», των κούφιων υποσχέσεων και της ζημιογόνας μακροχρόνιας αναβολής υλοποίησης των διοικητικών αποφάσεων.

Ο ΕΔΟΕΑΠ αυτές τις στιγμές έχει ανάγκη από μια αποτελεσματική διοίκηση, με διπλή αποστολή. Από τη μια να αποκρούσει νικηφόρα όλους τους εχθρούς του Ταμείου μας κι από την άλλη να αναβαθμίσει και εκσυγχρονίσει τις υπηρεσίες και τις παροχές του για όλους τους ασφαλισμένους. Για τα μωρά, τους νέους, τους άνεργους, τις γυναίκες –ιδιαίτερα τις μητέρες – τους πάσχοντες και πάντα βεβαίως όλους τους συνταξιούχους και μοναχικούς συναδέλφους.

Οι λύσεις υπάρχουν στα αιτήματα των ίδιων των ασφαλισμένων, αρκεί η νέα διοίκηση να τα κάνει δικά της και κυρίως να τα ικανοποιεί. Οι ασφαλισμένοι θέλουν άμεσες λύσεις και όχι βαρετές και βαλτωμένες υποσχέσεις.

ΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΓΙΑ

ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ

ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ

Συναδελφικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Υποψήφιος για το Δ.Σ

Advertisement